Rob en Riëlle

D e locaties voor deze bruiloft waren Groningen en Drenthe. We begonnen in het ouderlijk huis van Rob. Daar werden we zeer vriendelijk begroet en daar konden we uitkijken over een prachtig stuk land wat gelijk achter het huis van Rob’s ouders lag. Wij dachten gelijk; wat een mooie setting om Rob voor neer te zetten om de gelofte over te schrijven op een mooi kaartje. Hierna gingen wij snel naar het ouderlijk huis van Riëlle en filmden we hoe zij zich klaarmaakte. De stem van Riëlle was door een verkoudheid even weg; tijdens het klaarmaken at ze flink wat honing om het wat te verzachten! 

"Fantastisch werk geleverd door jullie! Zo blij dat we voor jullie gekozen hebben om onze dag vast te leggen. Een super mooie herinnering aan onze dag. Had niet beter vast gelegd kunnen worden!"

- Rielle Groenewold-Hooiveld

D e ceremonie vond plaats op het mooie Ermerstrand op een steiger boven het water. Super mooie omgeving natuurlijk! Maar het levert voor ons als videograven gelijk ook een uitdaging op. Een houten steiger beweegt namelijk nogal als er iemand een stap zet… En als een steiger beweegt, beweegt een statief die erop staat natuurlijk ook. Maar we made it work! Dat is zo leuk aan filmmaken, dat je soms heel creatief moet zijn om problemen op te lossen. Het mooiste moment vonden wij de geloftes tijdens deze ceremonie. Tijdens de geloftes is het ook altijd onmisbaar dat je met zijn tweeën bent bij een bruiloft; op die manier kunnen we zowel de spreker als de reactie bij de ander mooi in beeld brengen.

Feest

Het feest was ook bij het Ermerstrand. De openingsdans van Rob en Riëlle was ontzettend leuk en we hebben daar mooie beelden van kunnen maken. Altijd leuk als je zo’n film kan eindigen met een grote glimlach van twee mensen die overduidelijk heel veel van elkaar houden.

Documentary Edit

Rob en Riëlle hebben naast de Wedding Highlight Film ook de Documentary Film besteld. Bekijk deze hieronder: