Loading...

Hulp nodig je verhaal te vertellen?

Hier ben je op de goede plek.

Video is meer en meer de manier om je doelgroep te laten zien wie je bent, waar je voor staat en waarom ze met jou in zee moeten gaan.

A ls jullie na het zien van onze website interesse hebben om jullie bruiloft door ons vast te laten leggen, neem dan contact met ons op. Jullie zullen er geen spijt van krijgen. We werken het liefst in een ontspannen en ongedwongen sfeer samen met jullie om jullie een aandenken voor jullie hele leven te geven, en we zetten net dat stapje extra om de film echt onvergetelijk te maken. 

Op deze site kun je veel voorbeelden zien van voorgaand werk, en proberen we u onze werkwijze te tonen, maar elke film is anders. Daarom kunt u voor uw specifieke vragen contact opnemen middels ons contactformulier of via telefoon/email.

Een selectie van onze corporate producties

Corporate film Bakker Brothers

Voor Bakker Brothers uit Noord Scharwoude kregen we de vraag of we het proces van het bedrijf in omgekeerde volgorde konden verwerken in een corporate promotie film. Zie hier het resultaat. 

Promotiefilm Camping Geversduin

Voor de Kennemerduin campings hebben wij een promotiefilm gemaakt.

Aftermovie Wieler3daagse Alkmaar

In opdracht van Alkmaar Sport maakten wij een korte recap van dit grote Wielerevenement in Alkmaar.

Promotiefilm Ku Sungula Safari Lodge (Zuid-Afrika)

Door Ku Sungula Safari Lodge gevraagd worden om een promotiefilm van hun prachtige lodge te maken. Dat klinkt niet alleen als een hele gave opdracht, maar dat was het ook! En het resultaat mag er zijn!

Documentaire serie Kracht on Tour

In opdracht van RPA hebben wij 9 mini documentaires gemaakt over krachtige vrouwen die op allerlei verschillende manieren financieel zelfstandig zijn. Dit varieert van het runnen van een kattenhotel, het maken van leren tassen tot en met het bezitten van meerdere Jumbo vestigingen. Daarnaast hebben we 10 workshops geïntroduceerd middels interviews met de workshopgevers.

Wat kunnen wij leveren?

Corporate Promo Film

Uw bedrijf tonen aan de buitenwereld. Hier komt nog meer tekst te staan.

Documentary Edit (optioneel)

De documentary edit is een film van ongeveer 25 minuten waarin we jullie dag van a tot z volgen. De kwaliteit is hetzelfde van de highlight film, maar er is veel meer aandacht voor de sfeer van de dag, de geluiden, de stemmen, de speeches, de grappige momenten, de ontroerende momenten, de vertederende momenten, en alles eromheen. 

Speech- en Ceremoniefilms (optioneel)

Omdat wij de bruiloften altijd met twee videograven tegelijk filmen, hebben we de mogelijkheid om met minimaal 3 camerastandpunten te werken tijdens speeches en de ceremonie. Hierdoor hebben we tegelijkertijd shots van de B.A.B.S., het bruidspaar maar ook reactieshots. Hierdoor is het mogelijk een enorm dynamische integrale edit te maken van jullie hele ceremonie, of van een gehele speech. Audio is voor ons namelijk echt een speerpunt; we zorgen altijd voor topkwaliteit audio. 

Same day edit (optioneel)

Tegenwoordig is dit steeds meer in trek bij bruidsparen. Met een same day edit kun je tijdens het avondfeest de gasten die overdag niet overal bij zijn geweest gelijk een voorproefje geven van jullie belangrijke dag. Maar het is voor jullie zelf ook een enorm leuk en emotioneel moment om jezelf zo te zien! Houd de zakdoekjes gereed!

Love shoot (optioneel)

Wil je vast wennen aan voor de camera staan? Lijkt het jullie leuk om voor de save the date al een tof filmpje te maken? Dat is natuurlijk mogelijk. Het leukst is het om naar een mooie locatie te rijden, in de twee uur voorafgaand aan de zonsondergang.

Neem contact met ons op

 

Kijk of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum