Loading...

Visueel je verhaal vertellen?

Hier ben je op de goede plek

V ideo is de manier om je doelgroep te laten zien waar je voor staat, wie je bent en wat voor waarde je kunt toevoegen voor je klant. Daarbij is het enorm belangrijk om content te maken die interessant is voor je doelgroep en waarbij je toegevoegde waarde voor de klant kristalhelder wordt. Dit uitgangspunt, in combinatie met onze expertise in professioneel film- en montagewerk, zorgt ervoor dat we de videocontent produceren die je bedrijf helpt om aan je doelstellingen te voldoen.

Wij zijn binnen de corporate films actief op de volgende vlakken; non-fictie, promotiefilms, content-creation, aftermovies, corporate films, registraties van concerten en/of congressen. Daarnaast zijn wij ook nadrukkelijk actief bij het meedenken over wat voor film nodig is om de boodschap goed bij de ontvanger te krijgen op een manier die past bij de snelle communicatiewereld anno nu, waar alle type media en prikkels concurreren om de aandacht. 

Op deze site kun je veel voorbeelden zien van voorgaand werk, en proberen we u onze werkwijze te tonen, maar elke film is anders. Daarom kunt u voor uw specifieke vragen contact opnemen middels ons contactformulier of via telefoon/email.

Een selectie van onze corporate producties

Serie testimonials Provincie Noord Holland (Blauwe Golf)

Ter promotie van een nieuwe app voor de recreatieve scheepvaart in Noord Holland hebben wij een viertal ‘testimonial documentaries’ geproduceerd voor de Provincie Noord Holland in opdracht van Future Communication.

Corporate film Bakker Brothers

Voor Bakker Brothers uit Noord Scharwoude kregen we de vraag of we het proces van het bedrijf in omgekeerde volgorde konden verwerken in een corporate promotie film. Zie hier het resultaat. 

Promotiefilm Camping Geversduin

Voor de Kennemerduin campings hebben wij een promotiefilm gemaakt.

Employer Branding Film Future Communication

In opdracht van Future Communication maakten wij deze Employer Branding film. Het doel is om met deze film de interesse te wekken van potentiële nieuwe werknemers en daarbij het imago van Future Communication te versterken.

Wervingsfilm Huisvuilcentrale

Voor HVC maakten wij deze video waarin we twee mannen volgen die bij HVC hun leerwerktraject met succes hebben afgerond en nu met veel plezier werkzaam zijn bij HVC.

Aftermovie Wieler3daagse Alkmaar

In opdracht van Alkmaar Sport maakten wij een korte recap van dit grote Wielerevenement in Alkmaar.

Promotiefilm Ku Sungula Safari Lodge (Zuid-Afrika)

Door Ku Sungula Safari Lodge gevraagd worden om een promotiefilm van hun prachtige lodge te maken. Dat klinkt niet alleen als een hele gave opdracht, maar dat was het ook! En het resultaat mag er zijn!

Documentaire serie Kracht on Tour

In opdracht van RPA hebben wij 9 mini documentaires gemaakt over krachtige vrouwen die op allerlei verschillende manieren financieel zelfstandig zijn. Dit varieert van het runnen van een kattenhotel, het maken van leren tassen tot en met het bezitten van meerdere Jumbo vestigingen. Daarnaast hebben we 10 workshops geïntroduceerd middels interviews met de workshopgevers.

7
years and counting
59
Tevreden klanten
224
Succesvol opgeleverde videoproducties
Heineken

Wat kunnen wij leveren?

Corporate Film

De essentie van uw bedrijf presenteren middels film. Er zijn veel mogelijkheden om dit te doen; we denken graag met u mee.

Evenement registratie / aftermovie

Uw bedrijf organiseert een evenement. Wij kunnen een integrale registratie leveren, sfeerimpressies op muziek gemixed met audio van het evenement, of een echte aftermovie.

Content creation

Uw merk beter aanwezig laten zijn op internet en social media? Het landschap van de social media veranderd continu; wij spelen hierop in aan de hand van de lengte van de video’s, het bestandsformaat, en kunnen één film op die manier voor verschillende uitingen op internet geschikt maken. 

Overig

We draaien voor geen enkele videoklus onze hand om. Neem contact met ons op en bespreek uw project met ons. 

Testimonials

We vonden de samenwerking met Tafelzout erg prettig. Sven en Dmitriy denken goed mee met ons als klant en komen met creatieve ideeën. Ook gaat het schakelen erg snel en we hebben vaak al binnen een paar dagen het eerste concept van de film. Ze hebben ons met veel verschillende soorten filmpjes geholpen en zijn van alle markten thuis, bijvoorbeeld bedrijfsfilms, uitnodigingen en aftermovies.

- Daisy Fundter - Future Communication

Wij zijn zeer tevreden over het samenwerken met Tafelzout Videoproducties. De evenementen die wij hebben laten filmen sluiten perfect aan bij hetgeen wij wilden uitstralen. Zij begrepen zeer goed wat wij wilden uitstralen en bereiken en konden dit goed vertalen in beeld. De communicatie tussen beide partijen liep soepel en zeer professioneel. Wij hebben dan ook het bedrijf aanbevolen bij onze partners die zeker net zo enthousiast zijn als wij.

- Cynthia Boorsma - RPAnhn

Neem contact met ons op