Anne en Stephany

A nne en Stephany vroegen ons om een trouwfilm te maken van hun droombruiloft in Toscane! Onze eerste destination wedding; hoe gaaf is dat! Dus wij zeiden uiteraard volmondig ja en hebben voor Anne en Stephany een hele gave film in elkaar gezet.

De ceremonie vond plaats in de prachtige abdij van San Galgano, de abdij zonder dak. Compleet met originele Fiat 500 was deze bruiloft volledig in stijl. Met een klein gezelschap verbleven we op een heel luxe plek met een prachtig uitzicht, en een zwembad. De gasten van Anne en Stephany werden getrakteerd op een lekker rustig programma, waarin naast de plechtigheden ook voldoende tijd was om te relaxen en te genieten van het prachtige Italiaanse zomerweer. 

 

het prachtige pittoreske dorpje van

Ceremonie
Documentary Edit

Rob en Riëlle hebben naast de Wedding Highlight Film ook de Documentary Film besteld. Bekijk deze hieronder:

We vonden de samenwerking met Tafelzout erg prettig. Sven en Dmitriy denken goed mee met ons als klant en komen met creatieve ideeën. Ook gaat het schakelen erg snel en we hebben vaak al binnen een paar dagen het eerste concept van de film. Ze hebben ons met veel verschillende soorten filmpjes geholpen en zijn van alle markten thuis, bijvoorbeeld bedrijfsfilms, uitnodigingen en aftermovies.

- Daisy Fundter - Future Communication