Loading...

Een trouwfilm van Tafelzout Videoproducties

J ullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Wij focussen ons op het vastleggen van liefdesverhalen tussen mensen die nooit meer zonder elkaar willen, die zo verliefd zijn dat het van het scherm afspat. Zonder elkaar zou het leven niet compleet zijn. Die verhalen willen wij maar al te graag vertellen. 

A ls jullie na het zien van onze website interesse hebben om jullie bruiloft door ons vast te laten leggen, neem dan contact met ons op. Jullie zullen er geen spijt van krijgen. We werken het liefst in een ontspannen en ongedwongen sfeer samen met jullie om jullie een aandenken voor jullie hele leven te geven, en we zetten net dat stapje extra om de film echt onvergetelijk te maken. 

De uitgangspunten

Onze doelstelling is helder; wij willen een prachtige, tastbare herinnering voor jullie maken van jullie trouwdag. Met als eindproduct een film die jullie tot in lengte der jaren met heel veel plezier terugkijken, zonder dat daar gelijk 2 uur of langer voor moet worden vrijgemaakt. Een film die je met alle audio, en met de pakkende cinematische beelden direct weer terug brengt in het moment en jullie gevoel van die dag. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we alle vragen beantwoorden die je misschien hebt over hoe we dat doen, maar hier zetten we vast een paar uitgangspunten uiteen:

  • We doen wat we beloven
  • We vinden het heel belangrijk dat we ons passend gedragen op de trouwdag en zoveel mogelijk opgaan in de omgeving.
  • We leggen onze bruiloften met meerdere camera’s vast, zodat in de montage belangrijke momenten heel mooi geknipt kunnen worden.
  • We vertellen een verhaal met onze films en maken dus geen muziekvideo met trouwbeelden.
  • Van te voren hebben we een kennismakingsgesprek want het persoonlijke contact op de dag gaat dan zoveel makkelijker.

Een selectie van onze films

Naomi en Gudo

Jeugdliefdes bij elkaar in de wijk, en nu samen trouwen. Wat een mooi verhaal. Naomi en Gudo trouwden in Fort resort Beemster en hadden het geluk van een prachtige zonnige dag. Het filmen van deze bruiloft was echt een feestje.  

Tim en Lianne

Een echte Ibiza Style wedding aan het prachtige strand van Castricum. Het weer leek even roet in het eten te gooien, maar niets bleek minder waar. De ceremonie kon gewoon op het strand worden gehouden. en ook de fotoshoot kon gewoon buiten, in de duinen. Dat zorgt al met al voor een fantastische video vol met liefde!! 

Anne en Stephany

Deze prachtige destination wedding van Anne en Stephany had alles wat je van een Toscaanse bruiloft verwacht; op en top romantiek en enorm veel intieme momenten met de familie en meest naaste vrienden, een prachtige trouwlocatie (San Galgano), deze bruid en bruidegom hadden het allemaal.

Een prachtige bruiloft in de open lucht

Als de bruid en bruidegom een buitenceremonie op de planning hebben staan.. en het weer werkt perfect mee, dan heb je al een goed begin van de dag. Maar als je dan als videograaf ook twee zulke blije stralende mensen voor je camera treft, is een goed resultaat gegarandeerd!

Bas en Barbara

Een bruiloft in festivalsfeer is wat Bas en Barbara voor ogen hadden, compleet met foodtrucks. Dit droeg zeker bij aan de leuke sfeer, evenals de top live-artiesten die de stemming er goed in brachten. Als je dit combineert met een stralend bruidspaar, krijg je een bruisende film! 

Rob en Riëlle

Dit is misschien wel één van onze favoriete films. Onderweg zagen we al een prachtige ochtendzon. Toen Rob ’s ochtends zijn emotionele gelofte aan Riëlle op een kaart schreef, aan een tafel met een prachtig landelijk uitzicht, wisten we het zeker; dit wordt een fantastische bruiloft. Eerst het jawoord geven op het Ermerstrand, daarna een kerkdienst en tot slot een bruisend feest aan het Ermerstrand. 

Wat kunnen wij leveren?

Cinematic Highlight Film

Wij leveren altijd een wedding highlight film tussen de 4-6 minuten. De lengte hangt helemaal af van het verhaal wat wij kunnen vertellen. We maken een film die barst van de emotie en die geen seconde verveelt, en op die manier houden we de herinnering van jullie trouwdag voor altijd vast.

Documentary Edit (optioneel)

De documentary edit is een film van ongeveer 25 minuten waarin we jullie dag van a tot z volgen. De kwaliteit is hetzelfde van de highlight film, maar er is veel meer aandacht voor de sfeer van de dag, de geluiden, de stemmen, de speeches, de grappige momenten, de ontroerende momenten, de vertederende momenten, en alles eromheen. 

Speech- en Ceremoniefilms (optioneel)

Omdat wij de bruiloften altijd met twee videograven tegelijk filmen, hebben we de mogelijkheid om met minimaal 3 camerastandpunten te werken tijdens speeches en de ceremonie. Hierdoor hebben we tegelijkertijd shots van de B.A.B.S., het bruidspaar maar ook reactieshots. Hierdoor is het mogelijk een enorm dynamische integrale edit te maken van jullie hele ceremonie, of van een gehele speech. Audio is voor ons namelijk echt een speerpunt; we zorgen altijd voor topkwaliteit audio. 

Same day edit (optioneel)

Tegenwoordig is dit steeds meer in trek bij bruidsparen. Met een same day edit kun je tijdens het avondfeest de gasten die overdag niet overal bij zijn geweest gelijk een voorproefje geven van jullie belangrijke dag. Maar het is voor jullie zelf ook een enorm leuk en emotioneel moment om jezelf zo te zien! Houd de zakdoekjes gereed!

Love shoot (optioneel)

Wil je vast wennen aan voor de camera staan? Lijkt het jullie leuk om voor de save the date al een tof filmpje te maken? Dat is natuurlijk mogelijk. Het leukst is het om naar een mooie locatie te rijden, in de twee uur voorafgaand aan de zonsondergang.

Werkwijze & Tarieven

Standaard Pakket
€ 2795
2 videograven 12 uren aanwezig
Highlight Wedding Film 5-7 minuten
-
-
-
Check onze beschikbaarheid
Premium Pakket
3295
2 videograven 12 uren aanwezig
Highlight Wedding Film 5-7 minuten
Wedding Teaser (45 sec) binnen 48h
Documentaire edit +/- 25 minuten
-
Check onze beschikbaarheid
Deluxe Pakket
€ 3695
2 videograven 16 uren aanwezig
Highlight Wedding Film 5-7 minuten
Wedding Teaser (45 sec) binnen 48h
Documentaire edit +/- 25 minuten
Integrale ceremonie-edit
Check onze beschikbaarheid

Neem contact met ons op

 

Kijk of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum
01

movie Casting Calls & Auditions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum aenean

Dmitriy

Dmitriy Samoilovich

Creatief, gedreven en altijd in voor een goede grap.

04

new movie first clap

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum aenean.